Építési telkek, új sorházak
Bocsor u. - Kilián ltp. között

A beruházásról

Általános ismertető

 

A SZIVÁRVÁNY Lakónegyed projektünkben Pápán a Kilián ltp-i buszfordulónál elterülő mintegy 10 hektáros (100.000 m2-es!!!) területen az utóbbi 10  évben kialakított kertvárosias lakónegyed várja új lakóit!

A helyi Építési Szabályzatnak és az övezeti besorolásnak megfelelően a Szabó Ervin és a Bocsor István utcák közötti új utcákban mintegy 80 db önálló (700-950 m2-es) lakóházas építési telek került kialakításra. A lakónegyed központi részén húzódó Szilágyi József utcában valamint az arról nyíló Somody József, Szente János és Orlai Petrich Soma utcákban már kész családi házak állnak. Az érintett tulajdonosok összefogásával 2016. év végén készült el a Szilágyi József utca, 2017. év tavaszán pedig az Orlai utca útburkolatának és járdájának térkövezése valamint az előkertek parkosítása. A tervek szerint az utak burkolása 2018. évben a Somody, 2019. évben pedig a Katedra utcában folytatódik.

A lakónegyedben található valamennyi építési telek ÖSSZKÖZMŰVES, vagyis ivóvíz, szennyvíz, gáz- és villanybekötéssel rendelkezik, így elkerülhető, hogy a később építkezők miatt a kész útburkolatot fel kelljen bontani.

A lakónegyed középső részén, az Orlai és Katedra utcák közötti sávban láncházas, sorházas és többemeletes tömbházas beépítésre szánt nagyobb méretű telkek találhatók továbbá egy mintegy 3500 m2-es közterület, amelyen a tervek szerint CSENGŐ Park néven parkosított játszótér épül majd.

A 2016. év elején bevezetett majd év közben tovább bővített állami lakáscélú támogatások eredményeképpen megnövekedett vevőigények kielégítése céljából 2018. évtől megkezdtük a Katedra utcai lakóházas építési telkeink értékesítését továbbá az ide tervezett sorházak és láncházak ELŐÉRTÉKESÍTÉSÉT, amelyekre a jelentkezés folyamatosan történik.

Honlapunkon a SZIVÁRVÁNY Lakónegyed megismeréséhez talál részletes információt, színes Helyszínrajzot és 3D-s látványképeket, amelyek a tervezett ingatlanvásárlásához kívánnak Önnek segítséget nyújtani.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, jelentkezzen adatlapunk kitöltésével majd juttassa el azt kinyomtatva irodánkba!
A JELENTKEZÉSI ADATLAP beküldése fizetési vagy vásárlási kötelezettséget nem von maga után,
annak beérkezését követően MUNKATÁRSUNK hamarosan kapcsolat lép Önnel!

Bízunk benne, hogy a közeljövőben már Önt is Ügyfelünkként üdvözölhetjük!

Projektjeink részletes bemutatása
Projekt megnevezése:             SZIVÁRVÁNY Lakónegyed
Projekt helyszíne: a Kilián lakótelepnél a Szabó Ervin utca és Bocsor utca közötti
terület
Választható ingatlantípusok: - Összközműves családi házas ÉPÍTÉSI TELKEK
- Orlai Petrich Soma utca 12. - 6 lakásos LÁNCHÁZ
- Katedra utca 12. - 2 * 6 lakásos SORHÁZ
Beruházó: ARCUS COLORATUS Ingatlanforgalmazó Kft. 
Székhely: 8500 Pápa, Szent László u. 1.
Építési ütemterv

Projekt megnevezése:

Katedra u. 15. SORHÁZ

Orlai u. 12. LÁNCHÁZ
Projekt helyszíne: Pápa, Katedra utca 15. Pápa, Orlai Petrich Soma u. 12.
Építkezés kezdete: 2017. május 2017. III. név
Tervezett átadás: 2017. november 2018. II. név

Projekt megnevezése:

Építési telkek - Orlai u.

Építési telkek - Katedra u.
Postacím: Pápa, Orlai u. 35.; 27.; 15. Pápa, Katedra u. 22-36.
Közművesítés állapota: ÖSSZKÖZMŰVES 2017. november
Építkezés tervezett időpontja: egyéni beépítés egyéni beépítés