12 lakásos ÚJ ÉPÍTÉSŰ sorház
Bocsor u. - Kilián ltp. közötti zöldövezetben

A beruházásról

Projektünk elhelyezkedése

 
A Szivárvány Lakónegyed projektünkben a pápai Bocsor utca és a Kilián lakótelep között elterülő mintegy 10 hektáros területen az utóbbi 10 évben kialakított kertvárosias lakónegyed várja új lakóit! A folyamatos fejlődés alatt álló terület új utcáiban mintegy 80 db önálló (700-950 m2-es) lakóházas építési telek került kialakításra. A lakónegyed jelentős részén már felépült családi házak állnak. Az érintett tulajdonosok összefogásával 2016. év végén elkészült a Szilágyi József utca, majd 2017. év tavaszűn az Orlai utca útburkolatának és járdájának térkövezése, valamint az előkertek parkosítása. A tervek szerint az útépítés 2023. tavaszán a Katedra majd a Somody utcákban folytatódik.

A lakónegyedben található valamennyi építési telek közművesített, vagyis ivóvíz, szennyvíz, gáz- és villanybekötéssel rendelkezik, így elkerülhető, hogy a később építkezők miatt a térkövezést fel kelljen bontani. A lakónegyed középső részén, az Orlai és Katedra utcák közötti sávban láncházas, sorházas és többemeletes tömbházas beépítésre szánt nagyobb méretű telkek találhatók, továbbá egy 3500 m2-es közterület, amelyen a tervek szerint Csengő Park néven parkosított játszótér épül majd. 

A 2016. év elején bevezetett, majd az évek során tovább bővített állami lakáscélú támogatások eredményeképpen megnövekedett vevőigények kielégítése céljából 2022. évben megkezdtük a Katedra utcában 19. sz. alatti építési telken egy 12 lakásos SORHÁZ építését és előértékesítését.

Honlapunkon a Szivárvány Lakónegyed megismeréséhez talál részletes információt, színes helyszínrajzot és 3D-s látványképeket, amelyek a tervezett ingatlanvásárlásához kívánnak Önnek segítséget nyújtani.
 
 


A térképen zöld színnel jelöltük a már megépült, sárgával a most épülő, pirossal a tervezett épületeket.