Építési telkek, új sorházak
Bocsor u. - Kilián ltp. között

A beruházásról

Projektünk elhelyezkedése

 
A Szivárvány Lakónegyed projektünkben a pápai Bocsor utca és a Kilián lakótelep között elterülő mintegy 10 hektáros területen az utóbbi 10 évben kialakított kertvárosias lakónegyed várja új lakóit! A folyamatos fejlődés alatt álló terület új utcáiban mintegy 80 db önálló (700-950 m2-es) lakóházas építési telek került kialakításra. A lakónegyed jelentős részén már felépült családi házak állnak. Az érintett tulajdonosok összefogásával 2016. év végén elkészült a Szilágyi József utca, 2017. tavaszán pedig az Orlai utca útburkolatának és járdájának térkövezése valamint az előkertek parkosítása. A tervek szerint az útburkolás 2018. évben a Somody utcában, 2019. évben oedig a Katedra utcában folytatódik.

A lakónegyedben található valamennyi építési telek közművesített, vagyis ivóvíz, szennyvíz, gáz- és villanybekötéssel rendelkezik, így elkerülhető, hogy a később építkezők miatt a térkövezést fel kelljen bontani. A lakónegyed középső részén, az Orlai és Katedra utcák közötti sávban láncházas, sorházas és többemeletes tömbházas beépítésre szánt nagyobb méretű telkek találhatók, továbbá egy 3500 m2-es közterület, amelyen a tervek szerint Csengő Park néven parkosított játszótér épül majd. 

A 2016. év elején bevezetett, majd év közben tovább bővített állami lakáscélú támogatások eredményeképpen megnövekedett vevőigények kielégítése céljából 2018. évtől megkezdtük a Katedra utcában található családi házas telkeink, az Orlai Petrich Soma utca láncházas telkeinek, továbbá a Katedra u. 15. sz. alatti 2 x 6 lakásos új építésű sorházunk értékesítését.

Honlapunkon a Szivárvány Lakónegyed megismeréséhez talál részletes információt, színes helyszínrajzot és 3D-s látványképeket, amelyek a tervezett ingatlanvásárlásához kívánnak Önnek segítséget nyújtani.

 

 A térképen zöld színnel jelöltük a már megépült, sárgával a most épülő, pirossal a tervezett épületeket.